SUAVE Global
OVER ONS

OVER ONS

SUAVE Global bestaat dit jaar 10 jaar!


Dat moeten we vieren.


In 2010 ontstond het idee dat iedereen het recht heeft om gelukkig te zijn. Dit was een opvatting die op eerste gezicht heel erg romantisch was maar helaas is, in de praktijk, geluk niet zo vanzelfsprekend en moet men hier hard voor werken.

En dat doe je vooral samen.


In de afgelopen jaren zijn er veel veranderingen geweest binnen het structuur van het bedrijf. 


Wij geloven dat iedereen een gelijke kans moet krijgen om te kunnen ontwikkelen in zijn of haar leven. Dit bevorderd namelijk het welzijn van een individu en vergroot daardoor de kansen om nog verder te groeien.  Een positieve vicieuze cirkel dus. 


Bij SUAVE Global dagen we daarom iedereen uit om binnen verschillende projecten mee te denken, samen te werken en deze ook uit te voeren, met als doel niet alleen een goed eindproduct, maar als gevolg dat de deelnemers aan het project verder hebben kunnen werken aan diverse vaardigheden.  Het bedrijf groeit en de individu ook. 

Wat maakt onze aanpak bijzonder?


Om nieuwe talenten te ontdekken en deze ook de ruimte te geven om binnen de organisatie verder te ontwikkelen werken wij met een platte bedrijfsstructuur. 

Hierdoor komen nieuwe ideeën sneller en efficiënter aan het licht.


SUAVE Global werkt daarom op het Sociaal Cultureel Maatschappelijk terrein en de Entertainment wereld. Wij hebben een creatieve entertainment omgeving gecombineerd met een sociaal maatschappelijke en culturele onderneming. Door deze unieke combinatie maken wij voor stagiaires, partners, vrijwilligers en deelnemers die in contact komt met SUAVE Global een bijzondere bedrijfscultuur om persoonlijk te ontwikkelen en nieuwe talenten te ontdekken.

Wij willen bijdragen aan het geluk van de mens!


Ons doel is dat iedereen in bezit is van voldoende kennis en middelen om zijn of haar persoonlijke groei en welzijn te bevorderen.  

Wij dragen door onze activiteiten en projecten graag een steentje bij het geluk van de mens.

Ook werken we hierbij aan het zelfvertrouwen, zelfkennis en uitbreiding van persoonlijke doelen die men zich heeft toegeëigend.


De komende jaren zal SUAVE Global deze werkwijze blijven hanteren. Wij willen onze activiteiten en projecten verder blijven ontwikkelen en uitbreiden, zodat wij met nog meer deelnemers, stagiaires, vrijwilligers, hulpbehoevenden en partners kunnen blijven werken.COPYRIGHT 2010-2020 © ALL RIGHTS RESERVED @ SUAVE Global

Kvknr/Chamber Of Commerce: 62.52.53.52

Deze website maakt gebruik van cookies. Door te klikken op "Accepteren" gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.

Accepteren